Artikelnummer: 1006630

Godox Batteripack Propac PB960 Lithium Power Pack

Batteripack Propac PB960 Lithium Power Pack

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
1 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Kompakt och lätt batteripack för blixten
Godox ProPac PB960 är ett kraftfullt batteripack med laddningsbart Lithiumbatteri som kopplas till kamerablixtar som exempelvis Canon 580exII, Nikon SB910 eller Sony F58AM. Perfekt att använda för press-, evenemang-, sport-, bröllop- och inredningsfotografering.

Det tar endast en sekund för PB960 att ladda blixten till full effekt. Perfekt när blixten används som upplättningblixt utomhus eller när blixten är försedd med olika typer av ljusformare. Batteripacket ger närmare 1800 urladdningar, med blixten på full effekt, innan batteripacken behöver laddas. Laddningen tar cirka tre timmar.

Det finns anslutningar för två blixtar. Batteristatus visas tydligt på LCD-skärmen.

Kablar till blixtar säljs separat.

Levereras med:

  • AC-laddare
  • Rem
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.