Blixt Ving V350 till Sony

Godox Blixt Ving V350 till Sony

Artikelnummer: 1039605
 • Mycket kompakt och smidig blixt med automatik för blixtstyrkan
 • Uppladdningsbart batteri
 • Utnyttja kamerans snabba slutartider med High Speed Sync
 • Integrerat radiosystem (Godox Wireless X)
 • Kompatibel med flera andra Godoxblixar
 • Zoomen på blixten styrs automatiskt i förhållande till objektivets brännvidd
2 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Blixt Ving V350 till Sony
Speedlite Magic Square Softbox 40x40cm
X2T TTL Radiosändare till Sony
3 328 SEK

Godox Blixt V350s till Sony

Godox V350s är en kompakt kamerablixt med ett integrerat radiosystem. Med det trådlösa systemet kan du styra andra blixtar, låta andra blixtar styra V350 eller sändare (ingår ej)  för att kunna fotografera med blixten vid sidan av kameran. Blixten stöder funktioner som TTL, High Speed Sync, Powerzoom och radiostyrning. Den kompakta storleken gör att blixten och utrustningen blir mindre och smidigare.

Fördelar

 • Kompakt och smidig
 • Integrerat radiosystem (Godox Wireless X)
 • High Speed Sync
 • Kompatibel med flera andra Godoxblixar

Blixtautomatik

Godox TT350 fungerar tillsammans med blixtens TTL mätning, vilket innebär att blixten ställs in automatisk genom kamerans inbyggda ljusmätare för att ge en korrekt exponering. TTL gör att du enkelt kan fotografera med blixt utan ljusmätare vilket gör att det blir enkelt och snabbt att fotografera.

Utnyttja kamerans snabba slutartider med Highspeed Sync

En blixt med funktionen highspeed sync fungerar även trådlöst med Godox V350s då sändaren och mottagaren stödjer detta. Detta möjliggör snabbare slutartider än kamerans blixtsynktid (vanligtvis 1/125 - 1/250) utan det går att använda slutartider upp till 1/4000 eller 1/8000 beroende på vilken kamera som används. Highspeed sync används till att exempelvis frysa rörelse i befintligt ljus, mörka ner bakgrunden, reducera befintligt ljus eller blixtfotografera med stor bländare i ljus miljö.

Powerzoom

Zoomen på blixten styrs automatiskt i förhållande till objektivets brännvidd för att anpassa ljusspridningen för att ta tillvara på ljuset. Zoomomfånget på Godox V350s ligger mellan 24-105mm och kan även styras manuellt för att exempelvis skapa en smalare blixtstråle och skapa en vinjett eller punktbelysa objektet.

Trådlöst radiosystem

Det inbyggda radiosystemen gör det möjligt att fotografera med blixt trådlöst. För att kunna utnyttja detta krävs det en masterenhet eller sändare X1T-S (ingår ej).

Optisk slavfunktion

Blixten är utrustad med radiosystem men har även en optisk slavsensor, vilket gör det möjligt att trigga blixten med hjälp av blixtljus från exempelvis den inbyggda kamerablixten, speedlite eller studioblixt. För att den optiska slaven ska fungera bra krävs det att den ser blixtljuset för att den ska kunna trigga blixten.

Levereras med

 • Godox blixt V350s
 • Diffusor till blixt
 • Blixtfot
 • Fodral
 • Uppladdningsbart batteri

Kamerablixten är kompatibel med A9, A7RIII, A7RII, A58, A99, A6000, A77II, RX10 osv.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.