-23%

LED-Ljuspaket för foto och video

Godox LED-Belysning SL60W Dagsljuspaket 60x90 cm

Artikelnummer: 1049437
 • LED-belysning på 60W med ställbar ljusstyrka mellan 10–100%
 • I paketet ingår både lampa, belysningsstativ, softbox och reflektor
 • Lätt att använda och ger extra ljus till dina youtubeklipp, vloggar, videos och foton
1 990 SEK2 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

LED-Belysning SL60W Dagsljuspaket 60x90 cm
Reflexskärm 5-i-1 Rund 80cm
Studioväska CB-01 vadderad med hjul
3 779 SEK4 379 SEK
LED-Belysning SL60W Dagsljuspaket 60x90 cm
Remote RC-A5 P260C / SL60
Reflexskärm 5-i-1 Oval 120x180cm
2 838 SEK3 438 SEK

Belysningspaket för foto, video, streaming och vlogg

Detta är ett modernt LED-belysningspaket med en stor softbox för att kunna skapa ett snyggt mjukt ljus till dina videos eller bilder. Detta ljuset är enkelt att använda då du ser direkt hur resultatet kommer att bli. Du kan justera ljusstyrka via fjärrkontrollen medans du använder lampan. Detta paketet passar dig som vill ha ett mjukt ljus på ett kortare avstånd i dina videos eller vid fotografering. I paketet ingår både lampa, belysningsstativ, softbox och reflektor – allt du behöver för att komma igång.

Fördelar

 • LED-belysning på 60W
 • Ställbar ljusstyrka 10-100%
 • Softbox och belysningsstativ ingår
 • 4 100 Lux på en meters avstånd med reflektor
 • Bowens-bajonettfattning
 • Inbyggt radiosystem
 • Temperatur och överhettningsskydd
 • Tyst aktiv fläktkylning
 • LED-belysningen drivs via nätström från vägguttaget.

Kraftfull LED-belysning med flimmerfritt dagsljus

LED-belysningen Godox SL-60W är ett en LED-belysning med dagsljuskaraktär med modern COB-teknologi, som avger ett flimmerfritt (5600°K) för foto, film- och videoproduktion. LED-ljuset har en ljusstyrka, upp till 4 100 Lux på en meter vilket ger ett konstant ljus med eller utan ljusformare. Belysningen är designad för användning inom video- och filmproduktion. Belysningen har ställbar effekt mellan 10–100% och radiostyrning (433MHz) via den medföljande fjärrkontrollen. Chassit är konstruerat av metall och på undersidan har belysningen ett tiltbart stativfäste för att du ska kunna montera det på exempelvis ett belysningsstativ, bom eller andra tillbehör med 16mm-fäste.

Stort utbud av ljusformare

Godox SL-60W har en Bowens-bajonettfattning (Bowens/ Aputure/ Visico), vilket gör det möjligt för dig att använda olika ljusformare för att få full kontroll av ljusspridningen. Belysningen går att använda med allt ifrån fresnel för att förstärka ljuset, skärmklaffar för att skärma av eller en softbox för att få mjukt ljus. (ljusformare ingår ej, se passande tillbehör). Godox SL-60W har även ett paraplyfäste för dig som använder paraplyer.

Kontrollera belysningen med fjärrkontroll

Godox SL-60W kan styras via fjärrkontrollen Godox RC-A5 (ingår ej, se passande tillbehör) eller via reglagen på baksidan av armaturen. På baksidan finner du även en blå bakgrundsbelyst LCD-display, som tydligt visar den inställda effekten (10–100%), inställd radiokanal, radiogrupp och belysningens arbetstemperatur. Belysningen har kontinuerlig övervakning av arbetstemperaturen och den kyls både passivt och aktivt kylsystem.

Godox SL-60W har ett integrerat och modernt 16-kanalers radiosystem (433MHz). Om man har flera Godox-belysningar så kan man dela upp enheterna i olika grupper (A/B/C/D/E/F) och ändra ljusstyrkan på respektive grupp via fjärrkontrollen. Radiosystemet stödjer 16 radiokanaler, för att olika studios i samma anläggning kan använda sina belysningar utan att störa varandra. På baksidan finns även uttag för nätkabel (230V) som du kopplar in i vägguttaget.

Levereras med

 • Godox SL60W med transportskydd
 • Godox Paraplyreflektor
 • Nätkabel 230V
 • Belysningsstativ dämpat
 • Softbox 60X90cm Quick med raster
Dubbelpaketet levereras med dubbla uppsättningar
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.