Dagsljuspaket med Octabox

Godox LED-Belysning SL60W Dagsljuspaket Octabox 95cm

Artikelnummer: 1051018
 • LED-belysning på 60W med ställbar ljusstyrka mellan 10–100%
 • I paketet ingår både lampa, belysningsstativ, octabox och reflektor
 • Lätt att använda och ger extra ljus till dina youtubeklipp, vloggar, videos och foton
2 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

LED-Belysning SL60W Dagsljuspaket Octabox 95cm
Reflexskärmskit 80cm, hållare + stativ
Lightstandbag LB1
4 579 SEK
LED-Belysning SL60W Dagsljuspaket Octabox 95cm
Background Kit Artic White 2,72 x 11m
Red Whips 12-pack
4 699 SEK
LED-belysningspaket med en stor octabox för snyggt mjukt ljus till dina videos eller bilder. Detta paketet passar dig som vill ha ett mjukt ljus på ett kortare avstånd i dina videos eller vid fotografering. I paketet ingår både lampa, belysningsstativ, octabox och reflektor – allt du behöver för att komma igång.

Fördelar

 • Färdigt kit med LED-belysning, octabox och belysningsstativ
 • LED-belysning på 60W
 • Ställbar ljusstyrka 10-100%
 • 4 100 Lux på en meters avstånd med reflektor
 • Bowens-bajonettfattning för stort utbud av ljusformare 
 • Temperatur och överhettningsskydd
 • Tyst aktiv fläktkylning
 • LED-belysningen drivs via nätström

Kraftfull LED-belysning med flimmerfritt dagsljus

LED-belysningen Godox SL-60W är ett en LED-belysning med dagsljuskaraktär med modern COB-teknologi, som avger ett flimmerfritt (5600°K) för foto, film- och videoproduktion. LED-ljuset har en ljusstyrka, upp till 4100 Lux på 1 meter vilket ger ett konstant ljus med eller utan ljusformare.

Belysningen är designad för användning inom video- och filmproduktion men fungerar ypperligt för använding till streaming, vlogg och videomöten oavsett om du använder kamera, mobil eller webbkamera. Detta är ett instegspaket som genererar upplättningsljus vill du lysa upp större ytor eller helkropp finns de kraftfullare versionerna Godox SL-150W II och Godox SL200W II.

Belysningen har ställbar effekt mellan 10–100% som du själv kan justera, du kan även köpa till en fjärrkontroll om du vill underlätta hanteringen av din belysning. Chassit är konstruerat av metall och på undersidan har belysningen ett tiltbart stativfäste för att du ska kunna montera det på exempelvis ett belysningsstativ, bom eller andra tillbehör med 16mm-fäste.

Kontrollera belysningen med fjärrkontroll

Godox SL-60W kan styras via fjärrkontrollen Godox RC-A5 (ingår ej, se passande tillbehör) eller via reglagen på baksidan av armaturen. På baksidan finner du även en blå bakgrundsbelyst LCD-display, som tydligt visar den inställda effekten (10–100%), inställd radiokanal, radiogrupp och belysningens arbetstemperatur. Belysningen har kontinuerlig övervakning av arbetstemperaturen och den kyls både passivt och aktivt kylsystem.

Godox SL-60W har ett integrerat och modernt 16-kanalers radiosystem (433MHz). Om man har flera Godox-belysningar så kan man dela upp enheterna i olika grupper (A/B/C/D/E/F) och ändra ljusstyrkan på respektive grupp via fjärrkontrollen. Radiosystemet stödjer 16 radiokanaler, för att olika studios i samma anläggning kan använda sina belysningar utan att störa varandra. På baksidan finns även uttag för nätkabel (230V) som du kopplar in i vägguttaget.

Stort utbud av ljusformare

Du får med Godox 95 cm octabox och standardreflekor i kitet med en Bowens-bajonettfattning (Bowens/ Aputure/ Visico). Använd octaboxen för mjukt och fint ljus eller reflektorn när du vill ha ett kraftfullt och fokuserat ljus. Belysningen går att använda med allt ifrån fresnel för att förstärka ljuset, skärmklaffar för att skärma av eller en octabox för att få mjukt ljus. Godox SL-60W har även ett paraplyfäste för dig som vill anväda ett paraply. Du hittar fler tips på produkter du kan använda tillsammans med din belysning under fliken passande tillbehör.

Levereras med

 • Godox SL60W med transportskydd
 • Godox 7"-reflektor
 • Nätkabel 230V
 • Belysningsstativ dämpat
 • Godox octabox 95 cm med raster
Dubbelpaketet levereras med dubbla uppsättningar. Tänk på att när du använder raster på din octabox kommer du förlora en hel del ljus. Testa använda octaboxen båden med och utan raster för att hitta hur ditt ljus ska se ut. 
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.