Ball Joint Buckle

GoPro Ball Joint Buckle

Artikelnummer: 1022143
249 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

GoPro Ball Joint Buckle
Gör justeringar på din kameras vinkel eller rotera kameran i  360°. Med Ball Joint Buckle får du oändliga möjligheter och kan justera kameran utan att behöva stanna upp. Kulleden är kompatibel med alla GoPro-fästen och snabbplattor.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.