Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dual battery charger + 1 battery till Hero

GoPro Dual battery charger + 1 battery till Hero

Artikelnummer: 1029206
595 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Dubbel-laddare för GoPro Hero 5/6 Black + Extra batteri

Laddar smidigt två stycken batterier till GoPro Hero 5/6 Black (AABAT-001). Kopplas in via en USB-kontakt och kan laddas via en powerbank. Går att kombinera med GoPro Supercharger (ingår ej) för snabbare laddning. Två st LED dioder indikerar laddningsstatus.

Levereras med:

  • GoPro Dual Charger
  • 1220mAh AABAT-001 Lithium-ion batteri till GoPro Hero 5/6 Black

Passar till:

  • GoPro Hero 5
  • GoPro Hero 6

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.