Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dykhus AHDEH-301 New till Hero 4 Silver/Black

GoPro Dykhus AHDEH-301 New till Hero 4 Silver/Black

Artikelnummer: 1017860
649 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

GoPro Dykhus
Ultrastryktåligt dykhus, vattentätt ned till 60 meter och därigenom utformat för djuphavsdykning och extrema aktiviteter. Tack vare linsens plana glas, får du maximal skärpa både över och under vattnet. Detta undervattenshus är perfekt att använda tillsammans med GoPro HERO4 Silver då du kan se hela skärmen.

Kmpatibel med:

  • Hero 4 Black/Silver
  • Hero 3+
  • Hero 3

Levereras med

  • Dykhus
  • Standard Skeleton
  • BackPac Backdoors

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.