Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Floaty till Hero 7/6/5/4/3

GoPro Floaty till Hero 7/6/5/4/3

Artikelnummer: 1029213
349 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Flytande och lätt att se

FLOATY är ett måste till dig som använder din GoProkamera under eller i närheten av vatten. Fäst FLOATY på The Frame Backdoor (Hero 5/6/7 Black), Super Suit, eller Standard Housing Backdoor på tidigare HERO® för att göra din kamera flytande.

Levereras med:

  • Floaty
  • The Frame Backdoor (Hero 5/6/7 Black)
  • Standard Backdoor (Waterproof housings till Hero 4 Black / Hero 4 Silver och tidigare modeller)
  • Adhesive Anchor

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.