Hand and Wrist strap

GoPro Hand and Wrist strap

Artikelnummer: 1035610
699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Handrygg- och handleds-rem till GoPro

 

Montera din GoPro på handryggen eller handleden för att fånga storslagna bilder i förstapersonsvy eller selfies i situationer där du behöver ha båda händerna lediga. Kameran kan rotera 360º och tiltas upp/ner så du snabbt kan ställa in kameran i den vinkel du behöver. Passar utmärkt till väldigt många aktiviteter och kan monteras på de flesta händer av vuxen storlek.  

Levereras med:

  • Handryggsrem
  • Handledsrem
  • Monteringsplatta

OBS! Kamera ingår ej!

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.