Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Karma Core

GoPro Karma Core

Artikelnummer: 1033563

Karma Core fungerar som en fullständig ersättning av den skadade drönaren och innefattar huvudkroppen, samtliga fyra armar och landningsställ i ett paket.

3 699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Karma Core - fullständig ersättning vid skada

Om din Karma-drönare går sönder finns det reservdelar för att fixa den. Armar och landsningsställ går att ersätta såvida inget annat på drönaren är skadat. Har Karma råkat ut för en riktig olycka kan dock hela kärnan behöva bytas ut. Karma Core fungerar som en fullständig ersättning av den skadade drönaren och innefattar huvudkroppen, samtliga fyra armar och landningsställ i ett paket.

Använd din befintliga Karma Controller, Karma Stabilizer och batteri för att få din GoPro tillbaka i luften.

Denna produkt inkluderar:

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.