Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Karma harness till Hero 4

GoPro Karma harness till Hero 4

Artikelnummer: 1033574
479 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Karma harness till Hero4

Det är Karma Harness som gör att du kan använda din GoPro-kamera med Karma-drönaren och Karma Grip.

Selen gör det möjligt att montera GoPro Hero4 Black eller Hero4 Silver till Karma och ger dig på så sätt tillgång till Karmas alla avancerade funktioner. Den smarta tekniken gör att du kan fjärrstyra kameran och se vad den filmar live.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.