Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Karma replacement arm (vänster fram)

GoPro Karma replacement arm (vänster fram)

Artikelnummer: 1033571

Ersättningsarm för Karma-drönaren. Byt enkelt ut drönarens armar om de skadats.

749 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Ersättningsarm för Karma-drönaren

Om din Karma-drönare går sönder finns det reservdelar för att fixa den. Armar och landsningsställ går att ersätta såvida inget annat på drönaren är skadat. Karmas hopfällbara armar kan enkelt bytas ut om de skadats. Varje ersättningsarm har en inbyggd motor och levereras med alla vertkyg som behövs för att du ska kunna byta dem själv.

Levereras med:

  • Karma replacement arm (vänster fram)
  • Skruvmejsel
  • Skruvar
  • Verktyg för montering och demontering

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.