Pro handlebar + seatpost + pole mount

GoPro Pro handlebar + seatpost + pole mount

Artikelnummer: 1027831
779 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Med detta roterande aluminiumfäste kan du fota och filma i 360° med din GoPro-kamera. Fästet är designat för cyklister och kan fästas på styren eller rör med en diamater från 22,2 mm till 35 mm. Med en kompakt design, låg vikt och tåligt konstruktion kan fästet monteras även på trånga utrymmen.

Levereras med:

  • Pro Handlebar/Seatpost/Pole Mount
  • 4mm insexnyckel
  • Fem gummiinlägg
  • Väska

OBS! Kameran på bilden ingår ej.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.