GoPro The Tool

GoPro The Tool

The Tool

Artikelnummer: 1014175
WebblagerFinns i webblager
Butik:
49 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Ett extra vridmoment när du behöver det
Med The Tool blir det enkelt att dra åt dina GoPro-skruvar för att säkerställa att kameran sitter stadigt under aktiviteter i hög hastighet med starka vibrationer. Oavsett om du surfar, hoppar fallskärm eller kör offroad kommer du få ett det extra vridmomentet du behöver för att få dina tumskruvar att sitta hårdare än vad du kan dra dem för hand.

The Tool är perfekt när du ska montera kameran och använder flera förlängningsarmar eller behöver justera skruvar i kyla. The Tool fungerar även som kapsylöppnare.

Kompatibel med alla fästskruvar till din GoPro.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.