Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blixtljusmätare Digisky

Gossen Blixtljusmätare Digisky

Artikelnummer: 314867
5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Gossen Digisky
Nya Digisky är en kompakt blixtljusmätare med tydlig display och inbyggd Skyport radioutlösning av Elinchrom studioblixtar. Digisky mäter både befintligt ljus samt blixtljus och manövreras enkelt med en hand tack vare det centralt placerade styrreglaget. Den stora TFT-LCD displayen visar tydligt mätarens inställning och uppmätta värden, valbart i 1/3, 1/2 eller hela bländarsteg. Den inbyggda radioutlösaren för Elinchrom Skyport systemet kan ställas in i 4 grupper samt 8 olika frekvenser. Digisky kan lagra tre förinställningar så att fotografen enkelt kan skifta mellan olika ljusmätningssituationer.

Mätarens funktioner och visning på display:
Kan lagra upp till tre förinställning, digital TFT-LCD display, blixtljusmätning (blixtutlösning via radio eller kabel samt även mätning med manuell blixtutlösning), USB anslutning för uppdateringar samt överföring av användarinställning från PC, visande av balans mellan blixt och befintligt ljus, visning av över- respektive underexponering, batteristatus, EV, korrektionsvärden, diffusorns position (platt eller sfärisk), exponeringsminne, grupp och frekvens för radioutlösning, analog skala (för mätning i 1/10 steg), möjlighet till utlösning av kamera.

Levereras med:
Väska, rem, batteriladdare, CD med mjukvara samt manual (engelsk) ingår.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.