Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ljusmätare Sixtomat F2

Gossen Ljusmätare Sixtomat F2

Artikelnummer: 1008143
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Smidig och kompakt ljusmätare

GOSSEN Sixtomat F2 är en komplett ljusmätare utvecklad i en smidig och användbar design. Den är perfekt för dig som både fotar och filmar, då den är kapabel att hantera ljusmätningar för båda. Det enkla användargränssnittet och en rad andra användbara funktioner den praktisk, oavsett vilken typ av fotografisk inriktning du har. LCD-skärmen ger tillsammans med en smart knappsats ett enkelt handhavande och mycket information till dig som mäter, allt för att göra dina fotografiska beslut så välinformerade som möjligt.

  • Digital LCD-display
  • Programmerbar exponeringskorrigering
  • CINE-kompatibel
  • Intuitiv användning

Digital LCD-diplay

På mätarens display hittar du all information du behöver för att bedöma exponeringskonfigureringen för just ditt motiv.

Programmerbar exponeringskorrigering

GOSSEN Sixtomat F2 erbjuder flera olika kombinationer för exponeringskorrigering, som dessutom är programmerbara.

Cine-kompatibel

Hela Cine-skalan (frames per second) täcks av denna smarta ljusmätare, inklusive TV-standarderna 25 och 30 f.p.s., vilket gör den perfekt även för dig som filmar.

Intuitiv användning

Den informativa skärmen skapar tillsammans med en väl utformad knappsats ett komprimerat kontrollcenter, där du snabbt och enkelt kan sköta alla dina färgmätningsrelaterade uppgifter. GOSSEN Sictomat F2 sätter dig i förarsätet, och ger dig full kontroll över din kreativa process.

Levereras med:

  • Sixtomat F2-fodral
  • Rem
  • Bruksanvisning
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.