Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Portabel powerbank på 12000 mAh

GP Portable PowerBank 12000 GP302

Artikelnummer: 1014691
  • Klarar 6st fulladdningar av iPhone
  • Batterikapacitet på 12000 mAh
  • 2st USB-portar för att ladda 2 enheter samtidigt
699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Denna kraftfulla laddare med 12000 mAh gör det möjligt för dig att fulladda din iPhone minst 6 gånger på en enda laddning. GP302 har två USB-portar så att du kan ladda två prylar samtidigt.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.