Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Linsrengöring Wet & Dry multipack 50st

Green Clean Linsrengöring Wet & Dry multipack 50st

Artikelnummer: 1036068
399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

5x10 st Green Clean Lens Cleaner

Green Clean Lens Cleaner består av både en våt och en torr speciell fleece duk, individuellt packade i tättförslutande duo-påsar.

Kvaliteten i dukarnas material är avgörande för effektivitet hos det aktiva rengöringsmedlet. Den fuktiga trasan är preparerad med en exakt mängd rengöringslösning och är speciellt utvecklad för användning på ytor av högteknologisk typ med speciella ytbeläggningar.

Våtduken gör att du kan hantera alla svåra former av ytkontaminering varvid du samtidigt ger en antistatisk behandling.

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.