Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mini dammsugare V-3000

Green Clean Mini dammsugare V-3000

Artikelnummer: 319592
399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Effektivt mini-dammsugar set, för användning ihop med en Air + Vacuum Power burk. Uppsamlade partiklar lagras i en genomskinlig, tvättbar plastbehållare.

Det höga trycket i AIR + Vacuum Power resulterar i en sugkraft som motsvarar en 2m hög vattenmassa - även de minsta partiklarna kan sugas upp från otillgängliga platser. Högkvalitativt stålfilter förhindrar små partiklar från att flyga iväg under dammsugningen

Egenskaper
* Komponenter utsätts inte för expansion tryck.
* Ingen direktkontakt med gas.
* Inga virvlande eller extrudering av partiklar.
* Tillval: Pick Up skyddsrör (DSLR-kameror)
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.