Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sensorrengöring Mini Vacuum Sensor Cleaner resekit

Green Clean Sensorrengöring Mini Vacuum Sensor Cleaner resekit

Artikelnummer: 319580
699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Professionellt sensorrengörings system för digitala reflex CCD och CMOS kameror.

Damm och ludd i digitala SLR-kameror är ett återkommande problem - kamerans sensorer är mycket känsliga och små dammpartiklar kan orsaka repor när de torkas av felaktigt. Med detta resekit tar man bort alla former av föroreningar: lösa lyfts av, kletiga blir upplösta / torrpolerade.

* Säker process tack vare att den är kontaktfri och lämnar inga rester.
* Ingen komprimering och transport av smutspartiklar.
* Ingen direkt gaskontakt.
* Högpresterande sug garanterar skonsamt avlägsnande av lösa partiklar, även när de möts med motstånd av den statiska laddningen inuti kameran.
* Ekonomisk, i själva verket är den större andelen föroreningar lös och kan därför tas bort med MINI Vacuum.
* HI TECH tryckluft är särskilt stark, stabil och effektiv vilket gör den till den mest ekonomiska metoden för sensorrengöring.
* Effektiv då dammet tas bort från kamera och objektiv

Viktigt:
Wet & Dry spatlar finns i två bredder! Välj rätt storlek, antingen för fullformat sensor eller icke fullformat sensor.
Läs noggrant igenom bruksanvisningen innan du tar produkten i bruk. Försäkra dig att du utför rengöringen i en ren omgivning. Framtaget för att användas tillsammans med Geen Clean AIR och HI TECH Air Power

Innehåller
1 st HI Tech 150ml, 1 st V-3000 Mini Vacuum, 2 st Pick Up dräneringsrör
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.