Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Top ventil V-2100 antistat set

Green Clean Top ventil V-2100 antistat set

Artikelnummer: 303951
449 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Antistatiskt multifunktionellt verktyg konstruerad för upprepad användning på många burkar. Ingen ytkontakt är nödvändig och verktyget fungerar så länge borsten förblir ren. Perfekt för rengöring av små komponenter. Tar bort damm och statisk elektricitet. Består av topventil och antistatisk adapter.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.