Tryckluft Air+ Vacuum Power Hi Tech 400 ml

Green Clean Tryckluft Air+ Vacuum Power Hi Tech 400 ml

Artikelnummer: 319595
399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Tryckluft på burk med låg vikt och hög kapacitet - en mobil kompressor i verktygsväskan för alla service och reparationsjobb.

Optimal för beröringsfri damm/smuts borttagning, som är mycket viktigt inom många områden, eftersom känsliga delar kan repas vid mekanisk borttagning. Innehåller multipelt renad, inert gas.

Med olika tillbehör blir din Air+ Vacuum Power ett multifunktionellt verktyg för rengöring genom att blåsa eller suga, även med antistatisk verkan

Obs!
Tryckluft Air + Vacuum Power Hi Tech är oantändlig.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.