Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
-26%

Bärbar laddare Powerstation UniPal extra 2200mAh

Hähnel Bärbar laddare Powerstation UniPal extra 2200mAh

Artikelnummer: 1014651
399 SEK539 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Bärbar laddare Powerstation UniPal extra 2200mAh
Portabel laddare Powerbank GO 10400 mAh
Billaddare ACARC-001
847 SEK987 SEK

Powerstation UniPal Extra 2200mAh

Universalladdare som är lätt, kompakt och enkel att använda. Med en kombinerad powerbank och batteriladdare är detta en one-stop laddningslösning för över 300 olika li-ion-batterier samt AA Ni-MH-batterier.

UniPal Extra 2200mAh laddas via en vanlig MicroUSB kontakt, så du kan ladda upp laddarens interna batteri via solceller, från väggen, via en dator, i bilen eller till och med från en annan PowerBank. När det är klart kan du sedan ladda ditt kamerabatteri från UniPal Extras inbyggda 2200mAh batteri, även utan tillgång till elnätet. Det inbyggda USB-uttaget gör det möjligt att ladda även smartphones och surfplattor och på LCD-displayen kan du se batteriets och powerbankens laddningsstatus.

  • Laddas via Micro-USB ingång
  • Kan laddas i bilen, väggen, via solceller eller via en annan powerbank.
  • LCD-display med batteristatus
  • Laddar AA batterier
  • Laddar Smartphones och surfplattor via USB
  • Laddar de flesta kamerabatterierna på marknaden

Det inbyggda batteriet är på 2200mAh, det laddar en Iphone på ca 1,5h och har tillräckligt med kraft för att ladda ett systemkamerabatteri nästan helt fullt.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.