Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batteriladdare/Powerbank Duopal inkl batteri

Hähnel Batteriladdare/Powerbank Duopal inkl batteri

Artikelnummer: 1022232
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Batteriladdare/Powerbank Duopal inkl batteri till Hero 4
En praktiskt och smart laddare som gör att du kan ladda upp till två batterier till GoPro Hero 4 samtidigt, när och var du vill. Laddaren har en inbyggd powerbank som gör att du kan ladda dina batterier var du än befinner dig. Två batterier fulladdas på endast 2,5 timmar och ger upp till fem timmars inpselningstid. Laddaren har en LED-lampa som indikerar laddningsstatus samt fyra mindre lampor som ger dig information om hur mycket av batterien som laddats.

Batteriladdaren laddas upp via USB i exempelvis dator eller i ett vanligt vägguttag. Mini USB till USB kabel ingår.

Detta kit inkluderar ett batteri till GoPro Hero 4 (HL-GP401).

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.