Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batterladdare Trio Charger till Hero 3/4

Hähnel Batterladdare Trio Charger till Hero 3/4

Artikelnummer: 1022230
489 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Hähnel Trio Charger till Hero 3/4
Hähnel Trio Charger är en praktiskt och smart laddare som gör att du kan ladda upp till tre batterier till GoPro Hero 4, Hero 3 och Hero 3+ snabbt och smidigt. Laddningstiden är på under 2 timmar och 15 min för tre batterier. LED-lampor för varje individuellt batteri indikerar när varje batteri är fulladdat. 

Eftersom laddaren har Universal Micro och Mini USB kan du enkelt ladda dina batterier från olika enheter även när du är på språng.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.