Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blixt Modus 600RT Wireless till Sony

Hähnel Blixt Modus 600RT Wireless till Sony

Artikelnummer: 1034331
 • Levereras med blixt, Li-ion batteri och laddare
 • TTL och HSS för smidig och flexibel blixtfotografering
 • Inbyggd radiomottagare i blixten
 • Li-ion batteri för många bilder och snabba uppladdningstider
 • Kompakt storlek och hög effekt
2 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Speedlight med Li-ion batteri

Hähnel Modus är en speedlight-blixt med inbyggd radiomottagare som drivs av ett Lithium Ion batteri. Tack vare det kraftfulla batteriet får du en hög maxeffekt, snabba uppladdningstider och riktigt bra batteritid. Den kompakta storleken och höga effekten gör Modus till ett utmärkt smidigt och lätt alternativ för mer kreativ ljussättning. Modus kan användas direkt på kameran eller i kombination med olika ljusformare för speedlights för att tillverka en mobil mini-studio.

Fördelar:

 • Li-ion batteri
 • Inbyggd radiomottagare
 • Trådlös TTL och HSS

Li-ion batteri

Tack vare ett uppladdningsbart Lithium Ion batteri på 2040mAh kan Modus leverera en hög effekt tillsammans med snabba uppladdningstider och riktig lång batteritid. Vid maximal effekt får du ut nästan 600 blixtar och en uppladdningstid på ca 1 sekund, vilket är nästan 4x snabbare än blixtar med AA-batterier.

Inbyggd radiomottagare

Modus använder Hähnels Viper-sändare för att kommunicera med kameran. Detta sker via radio vilket ger hög tillförlitlighet och räckvidd. Du kan även kontrollera blixten från sändaren genom att ställa den i manuell styrka 1/1-1/128, TTL eller stänga av den. Upp till 3 grupper kan kontrolleras individuellt från Hähnel Viper och du kan ha flera blixtar i samma grupp. Givetvis går det att montera blixten direkt på din kamera och dra nytta av den höga kraften, snabba uppladdningstiderna och långa batteritiden som en vanlig speedlight.

Trådlös TTL och HSS

Den inbyggda radiomottagaren i Modus 600RT kombinerat med Viper-sändaren ger dig möjlighet att använda både TTL-mätning och HSS (High Speed Sync) i trådlöst läge. Med TTL-mätningen ställer kameran in blixtstyrkan automatiskt för varje exponering och med HSS har du möjliget att fotografera i dagsljus eller annat starkt ljus, perfekt för att lätta upp skuggor eller fotografera med kort skärpedjup i studiomiljö.

Hähnel Modus finns till Canon, Sony och Nikon och finns i tre olika kit:

 • Modus 600RT Wireless - Levereras med blixt, Li-ion batteri och laddare.
 • Modus 600RT Wireless Kit - Levereras med blixt, Li-ion batteri, laddare och en Hähnel Viper sändare. Perfekt kit för att börja använda blixtar för kreativ ljussättning och ministudio.
 • Modus 600RT Wireless Pro kit - Levereras med dubbla blixtar, dubbla batteri, en laddare och en Hähnel Viper sändare. Kittet lämpar sig perfekt för dig som vill ha en mobil studio med två ljusskällor.

Levereras med:

 • 1x Blixt Modus 600RT
 • 1x Laddare MD1
 • 1x Batteri HXL-MD1
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.