Captur module pro

Hähnel Captur module pro

Artikelnummer: 1018866

Utöka möjligheterna på din Hähnel Captur med en Module Pro. Trigga din kamera med ljud, ljus eller rörelser

1 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Utöka möjligheterna på din Hähnel Captur med en Module Pro
Module Pro utökar dina kreativa möjligheter att avfyra dina blixtar som är kopplade till Capture med hjälp av Module Pro's inbyggda rörelse-, ljus- och ljudsensor samt en AUX ingång för tredjeparts sensorer som till exempel trycksensorer. I Module Pro paketet ingår även Module IR som utlöser kameran eller blixten när en rörelse bryter IR-strålen vilket gör den perfekt för att fotografera och frysa rörelser.

  • Utbyggbar med tredjepartssensorer
  • Upp till 100 meters räckvidd

Ansluts trådlöst till en Hähnel Capture för att trigga din kamera och dina blixtar. (Hähnel capture säljs separat)

"Light"
Fånga en plötslig förändring i ljusförhållanden med Module Pro. Perfekt för att fotografera blixtar eller fyrverkerier. Den inbyggda ljus-sensorn kan trigga din kamera eller din blixt när ljusnivån går över eller under den nivå du ställt in den på.

"Infrared"
Använd den infraröda strålen för att fånga en rörelse som annars skulle vara i stort sett omöjlig att fånga. Ställ in kameran på att triggas när något bryter den infraröda strålen. Perfekt för att fotografera vilda djur, sport eller varför inte en vattendroppe som faller mot vattenytan. För att få den perfekta bilden kan du finjustera hur lång fördröjning du vill ha med precision ner till hundradelar av sekunder.

"Laser"
Lasersensorn fungerar precis som IR-sensorn men på längre håll. Använd till exempel en laserpekare (säljs separat) för att skapa en stråle där kameran triggas så fort strålen bryts.

"Sound"
Med ljudsensorn på Module Pro kan du trigga din kamera eller blixt när glas går sönder, när en ballong sprängs eller när en bil kör förbi och mycket mer.

Timelaps
Module Pro ger dig stora valmöjligheter i hur du vill att intervallen för dina bilder ska tas så att du sen kan lägga ihop den till en levande och fantastisk timelapsfilm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.