Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kamerabatteri HL PL88 motsvarar Pentax D-LI88

Hähnel Kamerabatteri HL PL88 motsvarar Pentax D-LI88

Artikelnummer: 314984
379 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Alltid ett extrabatteri
Att ha ett extrabatteri med sig i kameraväskan är aldrig fel. Ingen vill missa en bild på grund av att batteriet tagit slut.

Hähnel HL-PL88
Detta batteri motsvarar Pentax D-LI88 och passar följande modeller;

Pentax
Optio P70 P80, WS80, H90, och W90

Sanyo
VPC-CA100, VPC-CA102, VPC-CG10, VPC-CG100, VPC-CG20, VPC-CS1, VPC-GH1 och VPC-PD2
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.