Kamerabatteri motsvarande Sony NP-FZ100

Hähnel Kamerabatteri HL-XZ100 motsvarar Sony NP-FZ100

Artikelnummer: 1039468

Uppladdningsbart batteri som motsvarar orginalbatteriet Sony NP-FZ100. Batteriet har en kapacitet på 2000 mAh och passar de nyare kompakta systemkamerorna från Sony.

799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Hähnel Batteri HL-XZ100 motsvarar Sony NP-FZ100

Uppladdningsbart batteri som motsvarar originalbatteriet Sony NP-FZ100. Batteriet har en kapacitet på 2000 mAh och passar de nyare kompakta systemkamerorna från Sony.

Passar till:

  • Sony A9
  • Sony A7R III
  • Sony A7 III

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.