Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sändare Viper TTL Transmitter/Receiver Kit till Canon

Hähnel Sändare Viper TTL Transmitter/Receiver Kit till Canon

Artikelnummer: 1034353
1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Radiosändare/Mottagare Kit Viper med TTL och HSS för Speedlights till Canon

Viper är en radiosändare som kan styra upp till 3 grupper av speedlight-blixtar samtidigt. Används ihop med Hähnel Modus 600RT blixt som har inbyggt radiomottagare eller ihop med en Viper Mottagare och en vanligt speedlight.

Fördelar:

  • Paket med sändare och mottagare
  • TTL och HSS
  • 2.4gHz radiosignal
  • 3 separata grupper
  • LCD Skärm
  • TTL Pass Through

TTL och HSS

Med TTL-mätning löser blixt och kamera automatiskt ljusnivån på blixten för en snabb och smidig hantering, speciellt vid skiftande ljusförhållanden. Givetvis går det bra att ställa blixtstyrkan manuellt för dig som önskar ha maximal kontroll och konsekvens. HSS låter dig använda slutartider ner till 1/8000s, perfekt för att kunna använda blixt utomhus.

2.4gHz radio

Med radiosignal får du en pålitligt signal mellan sändare och blixten som inte behöver ha fri sikt och som även klarar av att användas i starkt solljus. Perfekt om du fotograferar med blixten i någon typ av softbox.

3 separata grupper

Viper kan styra tre separata grupper bestående av Modus 600RT blixtar eller Viper mottagare med en monterad speedlight. Du kan använda flera blixtar i samma grupp och dessa får då samma inställning. Perfekt om du vill kombinera flera blixtar för extra kraft.

LCD skärm

På LCD skärmen ser du tydligt de tre olika gruppernas inställning. Du kan ändra inställning mellan M och TTL samt stänga av grupperna direkt ifrån Viper sändaren, så du slipper springa runt mellan dina blixtar för att göra inställnigar.

TTL Pass Through

Viper transmitter har en blixtsko på sändaren vilket möjliggör att TTL-blixtar eller andra TTL-system och studioblixt-sändare kan monteras ovan på Viper Transmitter.

Levereras med:

  • Hähnel Viper Transmitter till Canon
  • Hähnel Viper Receiver till Canon

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.