Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Bamboo Rulle 17" x 12m 290gr

Hahnemühle Bamboo Rulle 17" x 12m 290gr

Artikelnummer: 308057
  • Naturvitt varmt tonat bambupapper utan optiska blekmedel
  • Mjuk och lätt texturerad filtstruktur
  • ISO9706 överensstämmer med museum kvalité för högsta åldersbeständighet
  • Matt Premium Inkjet-beläggning för utmärkta utskriftsresultat
  • Syra- och ligninfritt papper
  • Färdiga ICC-profiler
1 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Hahnemühle har tagit fram det första pappret tillverkat av bambufibrer som är avsett att användas för utskrift på bläckstråleskrivare. Det naturligt vita pappret ger inte bara fantastiska utskrifter utan gör det samtidigt som man tar hänsyn till miljön. Pappret görs av bambugräs som är en snabbt förnybar källa. Hahnemüle donerar även en del av intäkterna och stödjer på så sätt olika miljöprojekt. Detta papper från den prisvinnande serien av Hahnemüles Digital FineArt överför det sensuella sambandet mellan konsten och pappret på ett påtagligt och synligt sätt.

Här hittar du ICC-profiler för Hahemühle Fine Art-papper. Gäller pigmentskrivare.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.