Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

PhotoRag Baryta A2 315gr 25blad

Hahnemühle PhotoRag Baryta A2 315gr 25blad

Artikelnummer: 309868
  • Fint grängade ytan med balanserad glans ger svartvita och färgbilder
  • Ger utmärkt återgivning och karaktär
  • 100% bomullsbas
  • Det finns färdiga ICC-profiler till pappret
  • Ytan är extremt reptålig.
2 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Hahnemühle Photo Rag Baryta
Ett vitt konsnärspapper av 100% bomullsbas. Photo Rag Baryta kombinerar känslan av ett fantastiskt bomullspapper med den traditionella Barytytan. Den fint grängade ytan med balanserad glans ger svartvita och färgbilder en utmärkt återgivning och med en karaktär du inte finner på något annat papper. Pappret uppfyller den högsta branschstandarden när det gäller täthet, färgomfång, färggradering och skärpa samtidigt som det ger den där speciella känslan av äkta konstpapper.
Ytan är extremt reptålig.
Tjocklek: 315 gr

Här hittar du ICC-profiler för Hahemühle Fine Art-papper. Gäller pigmentskrivare.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.