-17%

PhotoRag Satin Rulle 24" x 12m 310gr

Hahnemühle PhotoRag Satin Rulle 24" x 12m 310gr

Artikelnummer: 1022821
  • Pappret är idealiskt för utskrift av fotografier i både färg och svartvitt
  • Ger exceptionell glans till dina fotografier och konstreproduktioner
  • Äkta konstpapper
1 890 SEK2 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Hahnemühle Photo Rag Satin
Ett vitt konsnärspapper av 100% bomullsbas. Photo Rag Satin ger exceptionell glans till dina fotografier och konstreproduktioner medan den otryckta ytan förblir matt. Pappret är idealiskt för utskrift av fotografier i både färg och svartvitt samt konstreproduktioner och uppfyller den högsta branschstandarden när det gäller täthet, färgomfång, färggradering och skärpa samtidigt som det ger den där speciella känslan av äkta konstpapper

Tjocklek: 310 gr

Här hittar du ICC-profiler för Hahemühle Fine Art-papper. Gäller pigmentskrivare.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.