-28%

PhotoRag Ultra Smooth Rulle 44" x 12m 305gr

Hahnemühle PhotoRag Ultra Smooth Rulle 44" x 12m 305gr

Artikelnummer: 1023397
  • 100% bomullsbas
  • Tjocklek: 305 gram
  • Pappret är idealiskt för utskrift av fotografier i både färg och svartvitt samt konstreproduktioner
2 790 SEK3 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Hahnemühle Photo Rag Ultra Smooth
Ett vitt konsnärspapper av 100% bomullsbas. Photo Rag Ultra Smooth är ett matt papper med ultramjuk ytstruktur som uppfyller den högsta industristandarden när det gäller täthet, färgomfång, färggradering och skärpa samtidigt som det ger den där speciella känslan av äkta konstpapper. Pappret är idealiskt för utskrift av fotografier i både färg och svartvitt samt konstreproduktioner.
Tjocklek: 305 gr

Här hittar du ICC-profiler för Hahemühle Fine Art-papper. Gäller pigmentskrivare.

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.