Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

HDMI kabel 1.4 hane typ A till hane typ A 5m

Hama HDMI kabel 1.4 hane typ A till hane typ A 5m

Artikelnummer: 318204
579 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

HDMI kabel 1.4 hane typ A till hane typ A 5m
Red Whips 12-pack
Kabelband x3
717 SEK
Hama ProClass kabel HDMI 1.4, metall/väv, 5 meter - HDMI 1.4 hane typ A - HDMI 1.4 hane typ A - Fullt skärmade metallkontakter - Guldpläterade kontaktytor - För perfekt bildåtergivning i full HD kvalitet (4096 x 2160 pixlar) - Bildupplösning: 3840 x 2160
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.