Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ibelux 40mm f/0,85 svart till Sony

HandeVision Ibelux 40mm f/0,85 svart till Sony

Artikelnummer: 1024548
21 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Extremt ljusstark optik till spegellösa systemkameror

Ibelux 40mm f/0,85 är en extremt ljusstark och helt manuell optik till spegellösa systemkameror med APS-C sensor. Det höga ljusinsläppet gör den utmärkt när du vill jobba med extremt kort skärpedjup och mycket bakgrundsoskärpa eller fotografera på kvällen. Objektivet är helt manuellt och kontrolleras via bländarringen och fokusringen. Objektivet saknar helt anslutning till kameran för EXIF-data.

Fördelar:

  • Motsvarar 60mm på en Sony E
  • Extremt hög ljusstyrka på f/0,85
  • Konstruerad för manuell hantering
  • Möjlighet till extremt kort skärpedjup

Levereras med:

  • Främre och bakre objektivlock
  • Väska


 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.