Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Digitalbakstycke till V-kameror

Hasselblad Digitalbakstycke CFV II 50C till V-serien

Artikelnummer: 1044751
  • Kontakta oss på info@scandinavianphoto.se för att lägga en förbeställning
0 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Digitalbakstycke till V-serien

CVF II 50C är ett digitalbakstycke med fällbar pekskärm och lagring på minneskort. Bakstycket passar hasselblads V-kameror från 50-talet och frammåt, vilket låter dig digitalisera din klassiska V-kamera. Bakstycket kan laddas med USB-C och batteriet är samma som X-systemet. Tillsammans med kamerahuset 907X kan du montera X-objektiv och får på så vis en kompakt kamera med klassiskt utseende.OBS! Kamerahuset 907X och objektivet på bilden ingår ej!

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.