Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

HC 100mm f/2,2

Hasselblad HC 100mm f/2,2

Artikelnummer: 26191
48 745 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Hasselblad HC 100/2,2
100 mm är ett snabbt objektiv särskilt lämpat för situationer med dåligt med ljus eller för "action" fotografering där en lägre slutartid krävs. Det något längre än standardlånga objektivet tillsammans med sitt kortare skärpedjup gör det till ett intressant val vid många portättfotograferingstillfällen också.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
För att hitta tillbehöret du behöver, gå in under fliken Tillbehör.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.