Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

HC 80mm f/2,8

Hasselblad HC 80mm f/2,8

Artikelnummer: 26095
34 370 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Hasselblad HC 80/2,8
Hasselblad 80/2,8 är standardobjektivet i H-systemet. Objektivets höga prestanda ger utmärkt färgkorrektion, plant bildfält och låg distorsion.
Den stora bländaröppningen ger en ljusstark sökarbild som underlättar fotografering under svåra ljusförhållanden. Ett objektiv som passar de flesta normala fotograferingsuppgifter

Levereras med:
Motljusskydd och objektivpåse

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
För att hitta tillbehöret du behöver, gå in under fliken Tillbehör.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.