Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kamerabatteri PB-D150V V-mount

Hedbox Kamerabatteri PB-D150V V-mount

Artikelnummer: 1020372
3 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Detta V-lock-batteri har en inbyggd 4-LED indikator som visar batteristatus på 100%, 75%, 50%, eller 25%. Batteriet är utrustat med en extern USB 5V-utgång som ger 10W eller 2.1A Max, och D-Tap 14.8V utgång som ger 100W eller 10A Max. Batteriet kan laddas med V-mount batteriladdare, D-Tap eller via minijacket.

RedPro använder Li-ion battericeller från SAMSUNG i detta batteri, som ger hög kvalitet och lång livslängd. Batteriet har spänningsskydd, kortslutningsskydd och överhettningsskydd.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.