Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
-30%

Nätdel/laddare RP-DC80

Hedbox Nätdel/laddare RP-DC80

Artikelnummer: 1025060
699 SEK999 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Nätadapter och batteriladdare i ett
RP-DC80 har dubbla driftlägen med både laddningsfunktion och strömförsörjning där batteriladdaren laddar 14.8V batterier och strömförsörjningsläget ger en konstant strömförsörjning för professionell video-, ljud-, och fotoutrutsning från 9,5 V till 17V 90W / 5A. Det finns även en extra USB-port som möjliggör laddning av enheter med 5V / 1A USB-ingång.

Laddaren har en 1,6" LCD-display som visar laddningsstatus, volt och utgång. Displayens färg ändras utifrån ljusförhållande så att du alltid kan se displayen tydligt.

Beroende på hur batteriladdaren ska användas behöver kabel för laddning/strömförsörjning köpas till separat.

Levereras med:

  • RP-DC80 batteriladdare/nätaggregat
  • 110V-220V AC strömkabel
  • RPC-DT förlängningskabel för laddning
  • Bruksanvisning (på engelska)
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.