Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LED-belysning CN-T96 Table-Top dagsljus

Helios LED-belysning CN-T96 Table-Top dagsljus

Artikelnummer: 1037182
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Bordsbelysning för produkt- och makrofotografering

NANGUANG CN-T96 är en prisvärd  "Table-top" belysning för repro-, makro- och produktfotograferingar. Belysningen drivs av 230V och består av 96 lysdioder, som avger ett flimmerfritt dagsljus. Belysningen levereras komplett med ett praktiskt bordsstativ, som har en ledad arm, som gör det möjligt att ändra höjd och vinkel på belysningen.
Den ledade armen går även att montera på ett belysningsstativ med 5/8" / 16mm fäste, på ett kamerastativ eller annat tillbehör med 1/4" gänga eller skruvas fast i en blixtsko.

Levereras med:

  • CN-T96 belysning
  • Bordsstativ med ledad arm

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.