Väska 2400 Svart för Blackmagic Pocket 4K

HPRC Väska 2400 Svart för Blackmagic Pocket 4K

Artikelnummer: 1042015
2 195 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Lätt, tålig och vattentät hårdväska till BMPCC

HPRC 2400 med en skumminredning speciellt anpassad för Blackmagic Pocket Cinema Camera. Vattentät (IP67-klassad) och mycket slagtåligt material som dessutom tål temperaturer mellan -40°C till 80°C. Ergonomiskt handtag och möjligt att fästa hänglås. Delat spänne gör det enklare öppna och låsa väskan.

Fördelar:

  • Vattentät
  • Anpassad inredning
  • Låg vikt
  • Tryckventil
     

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.