Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dockningsstation IB-111STU3-WH för hårddisk

ICY Box Dockningsstation IB-111STU3-WH för hårddisk

Artikelnummer: 1031153
  • Kom åt dina hårddiskar snabbt och enkelt
  • USB 3.0
  • Passar till 2,5" och 3,5" SATA-hårddiskar
699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

ICYBOX Dockningsstation

ICY BOX USB 3.0 dockningsstation för 2,5" och 3,5" SATA-hårddiskar.

Kom åt dina SATA-hårddiskar snabbt och enkelt med en dockningsstation. USB 3.0-porten ger en hög överföringshastighet och på stationen ser du hela tiden diskstatus. Hårddisken installeras utan att extern programvara behövs.

Levereras med:

  • Dockstation
  • USB-kabel
  • Strömkabel

OBS! Endast dockningstation, hårddisk ingår ej!

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.