Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

ET-PV2URV Mount Adaptor för Blackmagic URSA Camera

IDX ET-PV2URV Mount Adaptor för Blackmagic URSA Camera

Artikelnummer: 1015118
1 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
V-Mount till din URSA
Denna V-Mount kraftlösning är designad för Blackmagic URSA kamera och heter ET-PV2UR. Den är utformad för att fästa direkt på den bakre delen av kamerahuset, på så sätt blir det möjligt att använda IDX ENDURA litiom,ion-batteri av hög kapacitet. Adaptern är också utrustad med en oreglerad D-tap-utgång för att gör adet möjligt att använda tillbehör.

IDX rekommenderar följande batterier till din URSA:
  • Elite
  • E-HL9
  • E-HL9S
  • Duo 150
  • CUE-D150

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.