Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

SBU50 14.4V 48Wh BPU LiJo batteri till Sony U-typ

IDX SBU50 14.4V 48Wh BPU LiJo batteri till Sony U-typ

Artikelnummer: 1041764

Videokamerabatteri från IDX av Sony U-typ med extra hög kapacitet och anslutningar för D-tap och USB. Passar bland annat kamerorna FS5 och FS7 samt alla kameror av kontakttypen Sony U.

1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

SBU50 14.4V 48Wh BPU LiJo batteri till Sony U-typ

Videokamerabatteri från IDX av Sony U-typ med extra hög kapacitet. Passar bland annat kamerorna FS5 och FS7 samt alla kameror av kontakttypen Sony U.

Inkluderad D-tap och USB

Med inkluderad D-tap samt USB-kontakt kan du strömförsörja dina externa tillbehör som t.ex. monitorer, recorders eller LED-lampor. D-tapkontaktet har en maximal strömstyrka på 35W. Batteriet har även ett strömuttag för USB (typ A) på 5V och 2,3A.

Batteriindikator och inkluderat överspänningsskydd

Fyra LED-lampor på batteriet indikerar hur mycket ström som finns kvar i batteriet. Batteriet har även ett inkluderat skydd för överladdning och överspänning.

Här hittar du manualen!

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.