Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Modulärt enbensstativ i kolfiber med stativfot - 180 cm

Ifootage Enbensstativ Cobra 2 C180 kolfiber 4-delat med

Artikelnummer: 1034656
  • Modulär design
  • Tre olika funktioner
  • Smidig hantering

Välj variant

2 149 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Modulärt enbensstativ i kolfiber med stativfot

Flexibelt enbensstativ med fot för stabil filmning.

Fördelar:

  • Modulär design
  • Tre olika funktioner
  • Smidig hantering

Cobra 2 har en modullär design bestående av en avtagbar kameraplatta, huvudenhet, avtagbar fot och gummifot.

Genom den modulära designen kan du använda Cobra 2 som monopod för video med fötter för ökad stabilitet. Som enbensstativ med gummifot för smidigare hantering och mindre volym, samt montera den avtagbara kameraplattan direkt på foten för att få ett väldigt lågt trebensstativ

Ett snabblås för kameran låter dig snabbt ta av kameran från enbensstaivet i en handrörelse, utan att behöva skruva loss kameran. Längden justeras snabbt med 3 olika snäpp-lås.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.