-17%

Jib Mini Crane M5

Ifootage Jib Mini Crane M5

Artikelnummer: 1015754
2 490 SEK2 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Lätt kamerakran som kan fästas med det mesta
Denna kamerakran har utrustats med en standardplatta för din kamera och ett vattenpass så att du smidigt kan fästa kameran i rätt vinkel. Kranens fäste gör det möjligt för dig att fästa alla vanliga monteringsalternativ; så vare sig du vill fästa kranen direkt med ett videohuvud eller ett stativ så är det möjligt.

Då kranen är konstruerad i aluminium är den mycket hållbar men även lätt i vikt.

Levereras med:

  • Handtag
  • Krok
  • Insexnyckel
  • Väska
  • 3/8'' skruvadapter

 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.