-26%

Shark Slider Mini Standard

Ifootage Shark Slider Mini Standard

Artikelnummer: 1035081
2 895 SEK3 895 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Shark Slider Mini Standard

Shart Slider Mini Standard är ett komplett kit för att börja göra manuella åkningar med din DSLR, kompakta systemkamera eller videokamera. Shark Slider Mini är kompakt, lätt att få med och har flera egenskaper som gör det till en flexibel och smidig lösning för snygga åkningar för on-location jobb.

Fördelar:

 • Kompakt och lätt
 • Går att bygga ut
 • Fungerar i alla riktningar

Skillnader mellan Standard, Bundle och Complete

 • Standard levereras enbart med en skena och har en total åklängd på 22cm.
 • Bundle levereras med två stycken skenor för en total åklängd på 59cm.
 • Complete levereras med två stycken seknor samt X2 3 Axis Module för motorstyrda åkningar.

Kompakt och lätt

Shark Slider Mini är framtagen för att vara en mobil lösning och för att passa bra ihop med dagens lättare kamerauppsättningar och har en maxbelastning på 4kg. Du kan montera Shart Slider Mini direkt på ett stativ eller använda dig av de korta benen för tagningar med låga vinklar.

Går att bygga ut

Du kan montera flera Shart Slider Mini Track för att öka längden och tillsammans med X2 Mini 3 Axis Module kan du styra hela kameran och rörelserna från telefonen. Perfekt för att göra timelapse eller vill förprogramera rörelser. X2 Mini 3 Axis Module ingår om du köper Shark Slider Mini Complete.

Fungerar i alla riktningar

Tack vare en speciell lösning på släden kan du vinkla kameraplattan och använda Shark Slider Mini både horisontelt, diagonalt och vertikalt. Tänk på Shart Slider Mini inte levereras med något stativhuvud. Detta rekomenderas för att få ett snabbt arbetsflöde och hög flexibilitet.

Levereras med:

 • 1 st Shark Slider Mini Track
 • 2 st Stopp med ben
 • 1 st Släde
 • 1 st Vikthjul
   

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.