iRig Mic Cast

IK Multimedia iRig Mic Cast

Artikelnummer: 320820
459 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
IK Multimedia iRig Mic Cast
Liten smidig rundupptagande mikrofon som ansluts till din iPhone, iPad, iPod touch eller Android smartphone. Mikrofonen passar utmärkt när du spelar in podcast, konferenser och lektioner. Mikrofonen ansluts till den vanliga headsetingången på enheten och med adaptern kan du ansluta ett par hörlurar för övervakning samtidigt som du spelar in.

Mikrofonen fungerar med IK Multimedias appar VocaLive och iRig Recorder men även alla andra appar som kan använda headsetet som en inspelningsenhet.

Levereras med
Mikrofon
Bordsställ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.